Totalt antall sidevisninger

onsdag 22. februar 2012

Fremtidskonferansens inntrykk


Fremtidskonferansen som har pågått nå i disse tre dagene har mange elever funnet veldig interessant. Elevene har fått vært med i Workshops og hørt på mange spennende forelesninger. Vi har vært så heldige å fått snakket med Nathalie Lysvold og Amalie Løtvedt som var på gruppen om Røde Kors.


Nathalie Lysvold (17 år)

-Jeg syntes dette har vært veldig interessant, sier Nathalie Lysvold. Hun har deltatt på Workshopen om Røde Kors. Hun forteller om alt hun har lært, som for eksempel måter man kan redde folk i snøras. Røde Kors er en politisk og religiøs uavhengig humanitær organisasjon. Nathalie forteller at ungdommer kan melde seg inn i denne organisasjonen, og at hun kanskje skal melde seg inn.

Hun syntes foredraget med Mads Gilbert og Paneldebatten var mest interessante. -De formidlet det så bra at man bare måtte følge med.

En ting som er blitt spøk mye om de siste dagene er disse pølsene fra Bønes, som gis til gjestene som har vært her. Nathalie syntes dette var en litt ny vri. -Men det er jo brunt gull da, som forfatteren Pedro sa, ler Nathalie.


Amalie Løtvedt (16 år)

Amalie deltar også på Workshopen om Røde Kors. Hun sier dette er veldig interessant, og kanskje litt kjedelig. -Jeg så de hadde Anna-dukken fremme i sted så kanskje vi får prøvd oss litt, sier Amalie engasjert.

Amalie forteller at per dags dato ville hun ikke meldt seg inn i Røde Kors, men hun kunne kanskje tenkt seg det senere for å hjelpe mennesker i nød.

Når vi spurte henne hva hun syntes om de mange foredragene som har blitt holdt, sa hun at de har vært veldig bra, inspirerende og sterke. -Jeg syntes Mads Gilbert sitt foredrag var best. Han var en så fantastisk og inspirerende person, sier Amalie.

1 kommentar: